O nama

„Ornament“ doo, sa sedištem u Veterniku, je preduzeće koje se bavi trgovinom i uvozom keramičkih, granitnih pločica, sanitarije, galanterije i prateće opreme za kupatila iz Italije, Španije, Kine i Turske. Preduzeće je osnovamo 2000. godine.


U ponudi „Ornament“-a je širok asortiman keramičkih, granitnih, porcelanskih i kiselootpornih pločica, kao i keramičke, porcelanske sanitarije i prirodnog dekorativnog kamena za oblaganje zidova i podova. Najveći izbor PVC i aluminijskih lajsni za dekoraciju enterijera i eksterijera. Pored pločica i lajsni u cilju opremanja kupatila iz kompletnog programa izdvajamo veliki izbor emajliranih kada, akrilnih i hidromasažnih kada, tuš kabina, kako domaćih tako i stranih proizvođača. Posebne ponude za izvođače radova i mogućnost prevoza do kupca po dogovoru.


Odgovornost, efikasnost, a pre svega profesionalnost, u veoma kratkom periodu načinile su od „Ornament“-a vodeće preduzeće u svetu keramike na našim prostorima. U prilog tome govori ukazano poverenje i stalna saradnja sa renomiranim proizvođačima iz Srbije, kao što su „Keramika Kanjiža“, „Polet keramika“ Novi Bečej, „Zorka“ Šabac, „Toza Marković“ Kikinda, „Polymit“ Šabac, „Henkel – Ceresit“ Srbija, „Keramika“ Mladenovac.

Od evropskih proizvođača izdvajamo: Pozzi Ginori, Progresplast, Genesis, Litokol, Idea Ceramica, Emil Ceramica, Granito Forte, Cerdisa Ceramica, Geberit, Armal.


Svakodnevna

saradnja, dobri

poslovni i prijateljski

odnosi sa poslovnim

partnerima, doprineli su

da „Ornament“ bude

ono što jeste